2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapları olarak da bilindik ivedili çıkış baplarının hangi malzemeden yapılması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri kamu mukannen standartlar gözetilerek strüktürlmalıdır.

Yangın vakaları birbunca gestaltda en pıtrak hakkındalaşılan ve vahim tehlikelere minval heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında eminğin katkısızlanması fakatçlanır.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit diğeri hareketlidir. Durağan kanada zir üst sürgü ve dip düzen uygulandığı kadar, dikey ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan bir tomar insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça içli davranıyoruz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; ön sayısı 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde gerçek olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık midein yeğleme edilir.

Antrparantez, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kadar evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page